DOT Live: Singer Songwriter Sunday

Wanneer:
25 juni 2017 @ 15:00 – 17:30
2017-06-25T15:00:00+02:00
2017-06-25T17:30:00+02:00
Waar:
DOT
Vrydemalaan
9713 Groningen
Nederland
Kosten:
Gratis

Elke laatste zondagmiddag van de maand programmeren DOT en de Groninger Songwriter Circle drie akoestische acts. Fijne muziek op een prachtlocatie, wat wil je nog meer voor je zondagmiddag?

 
25 juni presenteren we: Robin IJzerman, Talitha en Frieswijk!
 
Robin IJzerman:
Zichzelf begeleidend op de gitaar en met haar krachtige stem weet ze je altijd te raken. Robin won Café Martini XL 2015, de talentenjacht van RTV Noord en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van onze favoriete songwriters. Laat je raken door haar mooie stem en ijzersterke popliedjes met hier en daar wat invloeden van jazz en soul!
 
Talitha:
Talitha is een singer-songwriter uit het noorden van het land. Vele jaren als zangeres in muziekformaties gaven haar niet de voldoening die ze zocht. Talitha is met haar eigen geluid en timing namelijk moeilijk in een keurslijf te plaatsen. In 2014 kreeg Talitha de kans om met een aantal muziekvrienden drie van haar eigen nummers op te nemen in een studio. Wat een mooie ervaring was, vond helaas geen vervolg in de praktijk. Maar de wens om eigen nummers ten gehore te brengen werd des te groter. Vandaar dat Talitha nu solo, als singer-songwriter, door het leven gaat. Met zowel diepzinnige, gevoelige teksten als ook frivole melodielijnen zingt Talitha, in het Nederlands en in het Engels, over het leven en neemt ze je mee in haar gevoel.
 
Frieswijk:
Er kan weinig op tegen het plezier van muziek maken met goede vrienden. Daarom spelen Chris Frieswijk, Nick Oldenburger, Floor van Luijk en Teun Harreveld als jaren samen. Nadat ze in Groningen in de groep Rum Jungle op elkaar in gespeeld raakten, zijn ze gewoon nooit gestopt. Simpel. Soms zijn de intervallen tussen repetities groter dan anders, maar het is duidelijk dat er altijd een volgende keer komt. En zodra de eerste akkoorden klinken hebben ze die flow weer te pakken. Liedjes geschreven door Chris, met her en der een cover. Nederlands- en Engelstalig, en geïnspireerd door muziek uit alle windstreken.
 
De middag begint om 15:00 uur. Met mooi weer zijn we lekker buiten op het terras te vinden. Entree is helemaal gratis!