Activiteiten GSC

jan
14
za
CircleSonic 2017 @ Huize Maas
jan 14 @ 20:30 – jan 15 @ 00:00

poster-circlesonic-2017

Op zaterdag 14 januari organiseert de Groninger Songwriter Circle (GSC) de derde editie van CircleSonic! Deze editie gaat geweldig worden! We hebben vier Groningse singer-songwriters die je mee gaan nemen in hun prachtige nummers. Dit alles gaat plaatsvinden in het fantastische Huize Maas. Mis deze editie niet!

De deuren gaan open om 20.30 uur. Vanaf 21.00 uur begint het programma. En de toegang is helemaal gratis! Deze avond spelen de volgende fantastische acts:

– Kira
Kira is een altijd vrolijke, enthousiaste en dromerige muzikante bekend van onder andere de Beste Singer/Songwriter van Nederland. Kira weet haar publiek keer op keer in te pakken met haar mooie luisterliedjes, sprankelende
persoonlijkheid en grappige, soms ontroerende verhalen.

– Lesley Baker
Heel recentelijk besluit Lesley hij zijn passie voor intieme akoestische sets het grotere publiek op te voeren. Over klassieke folkschema’s hoor je poppy maar pittige zanglijnen. Denk aan een jamsessie tussen Damien Rice en John Butler op een hele knusse zolderkamer.

– Robin IJzerman
Zichzelf begeleidend op de gitaar en met haar krachtige stem weet ze je altijd te raken. Robin won Café Martini XL 2015, de talentenjacht van RTV Noord. Laat je raken door haar mooie stem en ijzersterke popliedjes met hier en daar wat invloeden van jazz en soul!

– Timo de Jong
Timo de Jong is een muzikant uit Meppel die door invloeden van folk en country muziek een tijdloze vorm van pop liedjes schrijft en speelt. Liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Maar ook liedjes over autodieven, koibois en dochters die nog geboren moeten worden.

** Klik hier voor het Facebook evenement! **

jan
21
za
GSC presenteert: Dutch Cassidy, Lucid, Talitha @ Café Singelier
jan 21 @ 21:00 – 23:45

We zijn nog aan het nagenieten van het gewelidige CircleSonic 2017, maar natuurlijk zijn we deze maand ook weer in gezellige Café Singelier te vinden! Door datzelfde CircleSonic een weekje later dan normaal, maar daardoor hebben we wel tijd om er ook hier een prachtige avond van te maken!

 
21 januari presenteren wij: Dutch Cassidy, Lucid, en Talitha!
 
Dutch Cassidy:
In de keuken van muzikale topchefs als John Hiatt, Jason Isbell, Warren Zevon en Loudon Wainwright III componeert de Nederlandse singer-songwriter Dutch Cassidy zijn eigen krokant gefrituurde muzikale maaltijden. Dampend geserveerd aan een naar country en rock ’n roll hunkerend publiek.
Dutch Cassidy verkende de afgelopen 25 jaar verschillende stijlen, zoals metal, hiphop, gitaarrock en de Hollandse smartlap, maar hij verloor zijn hart voorgoed aan de country. Binnen dat genre schrijft hij hartverscheurende songs waarvan hij er in 2015 vier op de EP ‘Albumette’ zette.In augustus 2016 ontving Dutch Cassidy de ArtistSignal Top Artist Award en momenteel werkt de singer-songwriter aan een nieuw album. Zet je daarop weer schrap voor een smeuïge mix van gepeperde country en gekruide rock ’n roll.
 
Lucid:
Lucid is een songwriter trio met veel invloeden uit de Ierse folkmuziek. Naast Ierse kun je ook country en kleinkunst invloeden terug vinden in hun muziek.
Met Jesper Weerheijm op gitaar en zang, Iris Kemper op viool en harp en Merel Sanders op zang brengen zij zowel covers als eigen werk ten gehore.
Lucid staat voor lucide dromen. Oftewel het beseffen dat je droomt en deze kunnen sturen. De nummers gaan dan ook vaak over deze dromen en wat je allemaal kunt doen wanneer de grens letterlijk je eigen verbeelding is. “Are you joining us tonight?”
 
Talitha:
Talitha is een singer-songwriter uit het noorden van het land. Vele jaren als zangeres in muziekformaties gaven haar niet de voldoening die ze zocht. Talitha is met haar eigen geluid en timing namelijk moeilijk in een keurslijf te plaatsen.
In 2014 kreeg Talitha de kans om met een aantal muziekvrienden drie van haar eigen nummers op te nemen in een studio. Wat een mooie ervaring was, vond helaas geen vervolg in de praktijk. Maar de wens om eigen nummers ten gehore te brengen werd des te groter. Vandaar dat Talitha nu solo, als singer-songwriter, door het leven gaat.
Met zowel diepzinnige, gevoelige teksten als ook frivole melodielijnen zingt Talitha, in het Nerlands en in het Engels, over het leven en neemt ze je mee in haar gevoel.
 
De avond begint om 21:00 uur. Vlak daarna zal Talitha beginnen met haar set. Entree is gratis!
feb
11
za
GSC presenteert: Marko Poucki, Little Pictures, Josbert @ Café Singelier
feb 11 @ 21:00 – 23:30

Elke tweede zaterdag van de maand zijn we te vinden in Cafe Singelier, waar het bier lekker is en de mensen gezellig. Op onze avonden mogen we drie mooie acts aan jullie presenteren, en ook februari is daarop geen uitzondering!

 
Zaterdag 11 februari presenteren we Marko Poucki, Little Pictures en Josbert!
 
Marko Poucki:
Marko Poucki (1977) is geboren en getogen in Delfzijl, maar woont inmiddels alweer wat jaartjes in de stad Groningen. Naast zijn werkzame leven, waarbij hij uiteenlopende banen heeft (gehad) bij de overheid, is Marko altijd als zanger, waarbij hij zichzelf op de piano begeleidt, muziek blijven maken en blijven schrijven. Van dagboekachtige krabbels in een notitieboekje tot losse flarden van zinnen op de achterkant van een bierviltje. Van kort verhaal tot liedtekst. Om maar niet te vergeten. Een moment, een indruk. Om te delen en om vast te houden. Hij schrijft over alles wat hem raakt. En wat is mooier dan een lied of verhaal te kunnen delen?
 
Little Pictures:
Na 15 jaar is Little Pictures, in een nieuwe bezetting, terug met nieuw materiaal. Een duo dat op blues, soul en jazz geïnspireerde singer-songwriter muziek maakt. Veel eigen werk, maar ook “ongehoorde” covers.Little Pictures is Manuel Remerie (gitaar) en Jan Willem Kattenbeld (zang). Eerder werkten ze samen in de succesvolle band Blues Inc. en waren ze het vaste voorprogramma van Cuby & the Blizzards tijdens hun Nostalgia Tour.
 
Josbert:
Anderhalf jaar geleden stopte Josbert met zijn grote-mensen-baan. Het doelloos geld verdienen maakte niet gelukkig, dus het pak ging uit en hij ging zich richten op iets wat hem gelukkig maakt. Josbert begon op straat te spelen en van het één kwam het ander. Het allerbelangstijkste? Hij vond zichzelf terug. Met zijn eigen liedjes over de dingen die echt wat uitmaken, weet Josbert je in je hart te raken. En dat geeft pas echt voldoening!
 
De avond begint om 21:00 uur. Vlak daarna zal Josbert beginnen met zijn set. Entree is gratis!
mrt
11
za
GSC presenteert: Sinner & the Songfighter, Rum for Breakfast, Tammo Tamminga @ Café Singelier
mrt 11 @ 21:00 – 23:45
Elke tweede zaterdag van de maand zijn we te vinden in het altijd gezellige Cafe Singelier, waar de drankjes lekker zijn en de muziek fijn is! En Daar mogen we aan bij dragen door een avond vol prachtmuziek te plannen! Ook in maart hebben we weer een mooie line-up!
 
Op zaterdag 11 maart presenteren wij: Sinner & the Songfighter, Rum for Breakfast en Tammo Tamminga!
 
– Sinner & the Songfighter:
Sinner & the Songfighter begon als akoestisch soloproject van Arnhemmer Remco van Rotterdam. Met zijn oorsprong in de punk en krachtige rock heeft hij als frontman in diverse bands menig (internationaal) podium laten exploderen met zijn rauwe energie.
Toch kwam na al het muziekgeweld altijd weer de drang om terug te keren naar de rust en kwetsbaarheid van de akoestische muziek. En hoewel deze schaduwkant niet vaak op de voorgrond treedt, is het er één die zeker het zien en luisteren waard is.
 
Sinner & the Songfighter zag het licht begin 2013 en speelt intieme (semi) akoestische popsongs met folk/country invloeden. Ze vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop. Met pakkende zangpartijen laat hij de luisteraar merken dat een goed liedje soms niet meer nodig heeft dan enkel een stem, gitaar.
 
– Rum for Breakfast:
Rum for Breakfast is ontstaan vanuit een ochtend ritueel tijdens een surf trip in Panama. Na een vroege surfsessie kwamen vier vrienden terug van het strand om hun welverdiende ontbijt te maken: havermout, banaan, melk en… een goede scheut rum! Het bleek de perfecte start van een creatieve dag te zijn.Dat is waar Rum for Breakfast voor staat: genieten van het leven, maar met een bepaald bewustzijnsgevoel dat je het leeft. Net zoals een scheut rum in je havermout de ideale start van een mooie, maar toch gezonde dag is! De persoon achter Rum for Breakfast is de in Rotterdam woonachtige singer-songwriter Machiel Scholten. Soms in combinatie met andere artiesten, dan weer helemaal in zijn eentje. Maar altijd met passie en toewijding!
 
– Tammo Tamminga:
Met Laif o Laif levert Tammo Tamminga zijn 5e CD af. Een CD gezongen in de Groningse streektaal samen met Bernard Brogue. Twee mannen geboren in de provincie Groningen, wonend op de Veluwe en zingend over hun Groningse roots in al haar facetten. Bernard en Tammo ontmoetten elkaar in 2014 in Apeldoorn. Ze zaten zelfs samen op dezelfde middelbare school in Stadskanaal, zonder het van elkaar te weten. Al snel ontstond het plan om een “spaigelploatje” in het Gronings op te nemen. Nu anderhalf jaar later ziet de CD ” Laif o Laif” (liefje mijn liefje) het levenslicht.
De CD staat vol met songs over verlies en verlangen, hoop en strijd tegen de aardbevingen die het gebied nog immer teisteren.
 
Al op jonge leeftijd kreeg de in Stadskanaal geboren Tammo orgel en accordeonles. In zijn pubertijd stapte hij over op de gitaar omdat hij dacht daarmee meer succes te krijgen bij de meisjes. Toen ontdekte hij ook dat hij een geboren zangtalent was. Na de middelbare school studeerde hij in Groningen en Cardiff. In Groningen maakte hij onderdeel uit van diverse studentenbands en in Cardiff bekwaamde hij zich in de meer traditionele singer songwriter stijl zoals die populair is in vele café in Wales. Tammo treed regelmatig op, alleen of samen met andere singer songwriters op kleine festivals, songwritercafés en huiskamerconcerten.
 
De avond begint om 21:00 uur, vlak daarna zal Tammo beginnen met zijn set. Entree is gratis!
apr
8
za
GSC: Martijn van der Zande, George Welling, Isis&theWolf @ Café Singelier
apr 8 @ 21:00 – 23:30

Elke tweede zaterdag van de maand mogen we in Cafe Singelier een mooie muzikale avond neerzetten! En natuurlijk doen we dat ook weer in april!

 
8 april presenteren we Martijn van der Zande, George Welling en Isis&theWolf!
 
Martijn van der Zande:
Martijn van der Zande staat als artiest dicht bij zichzelf. Hij maakt eigen werk wat bij hem past, uit het leven gegrepen. Aansprekende teksten worden met gevoel en karakteristieke stem gezongen. De liedjes zijn meezingbaar en gaan over liefde en eenzaamheid, het verstrijken van de tijd, intieme momenten en vluchtige ontmoetingen. De melodieën zijn pakkend, troostend en warm.
 
Tijdens optredens vertelt Martijn de verhalen achter de nummers en begeleidt hij zichzelf op gitaar. Voor dit optreden brengt hij zijn band mee: Michel Wijninga op bas en Pieter Havinga op cajon. Met deze twee muzikanten werkt Martijn samen aan zijn eerste album. In de loop van 2017 hopen zij dit album uit te brengen.
 
George Welling:
George Welling hoeft als GSC veteraan eigenlijk geen introductie, maar we doen het toch. George schrijft Nederlandstalige liedjes met prachtige teksten. Vaak vol humor, bijvoorbeeld over dat je als je suïcidaal bent vooral niet voor de trein moet springen. Maar ook serieuzer, als hij bijvoorbeeld zingt over zijn overleden broertje. Of het nou serieus of vrolijk is, George weet ons altijd te raken.
 
Momenteel werkt hij aan zijn tweede album, ‘Om Toch’, en hopelijk horen we 8 april wat van dit nieuwere werk!
 
Isis&theWolf:
Bij vlagen triest en vervreemdend, maar het zou ook zo maar eens goed kunnen komen! Met vleugen Nick Cave en Cash komen Isis&theWolf tot eigen, melodieuze en gedreven pop/folk liedjes.
Deze act bestaat uit Mariken Hoving en Jos de Vries. Beiden ook lid van de band VENcE terwijl je Jos ook kunt kennen van The Spooks.
 
“De liedjes moeten de rest doen” stond in de mail bij de biografie. We zijn benieuwd!
 
De avond begint om 21:00 uur. Wees op tijd, want vlak daarna zal Isis&theWolf starten! Entree is helemaal gratis!
apr
27
do
Groninger Songwriter Circle viert Koningsdag! @ Café Singelier
apr 27 @ 14:00 – 17:00

Ook dit jaar mogen we bij Cafe Singelier een mooi programma verzorgen met Koningsdag! In de Singelier is het altijd gezellig, maar als het weer mee zit gaan we lekker het terras op! We hebben vier singer-songwriters weten te strikken die een supermooie middag gaan verzorgen!

 
Met Koningsdag zie je Kira, Lesley Baker, Rock ’n Roll Daddy en Marko Poucki!
 
Kira:
Kira is een altijd vrolijke, enthousiaste en dromerige muzikante bekend van onder andere de Beste Singer/Songwriter van Nederland. Kira weet haar publiek keer op keer in te pakken met haar mooie luisterliedjes, sprankelende persoonlijkheid en grappige, soms ontroerende verhalen.
 
Lesley Baker:
Heel recentelijk besluit Lesley zijn passie voor intieme akoestische sets het grotere publiek op te voeren. Over klassieke folkschema’s hoor je poppy maar pittige zanglijnen. Denk aan een jamsessie tussen Damien Rice en John Butler op een hele knusse zolderkamer.
 
Rock ’n Roll Daddy:
Het alter ego van Daniel Plooster, een allround producer/DJ/songwriter die graag prikkelende teksten ten gehore brengt. Een liefhebber van de gitaar, geïnspireerd door het fenomeen Rock ’n Roll. Van gevoelige nummers tot in-your-face plaatjes, vergezeld van een kleine knipoog. Vreugde, liefde en passie.
 
Marko Poucki:
Marko Poucki (1977) is geboren en getogen in Delfzijl, maar woont inmiddels alweer wat jaartjes in de stad Groningen. Naast zijn werkzame leven, waarbij hij uiteenlopende banen heeft (gehad) bij de overheid, is Marko altijd als zanger, waarbij hij zichzelf op de piano begeleidt, muziek blijven maken en blijven schrijven. Van dagboekachtige krabbels in een notitieboekje tot losse flarden van zinnen op de achterkant van een bierviltje. Van kort verhaal tot liedtekst. Om maar niet te vergeten. Een moment, een indruk. Om te delen en om vast te houden. Hij schrijft over alles wat hem raakt. En wat is mooier dan een lied of verhaal te kunnen delen?
 
De middag begint om 14:00 uur, natuurlijk helemaal gratis!
apr
30
zo
DOT Live: Singer Songwriter Sunday @ DOT
apr 30 @ 14:00 – 17:00

De komende maanden mag de Groninger Songwriter Circle een muzikale middag verzorgen in DOT! Elke laatste zondagmiddag van de maand programmeren we drie akoestische acts. Fijne muziek op een prachtlocatie, wat wil je nog meer voor je zondagmiddag?
 
30 april presenteren we: Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering, Fons Jörgen en Dutch Cassidy!
 
Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering:
Begonnen in Gouda als straatmuzikant heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Roos is a singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden.
 
Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering in binnen én buitenland! Regelmatig spelen zij in theatertjes en huiskamers, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen. Live zorgen zij voor een bijzondere ervaring waarbij het mooie samenspel en de verfrissende interpretaties alle ruimte geven aan de warme gitaarklanken, de zuivere en krachtige stem van Roos en de meeslepende diepte van de cello.
 
Fons Jörgen:
Fons is voornamelijk bekend als de frontman van A Liquid Landscape. Maar ook solo is het heerlijk luisteren naar deze verrassende zanger en gitarist. De muziek van Fons Jörgen is om bij weg te dromen. De prachtige rustige liedjes met bijzondere gitaarpartijen zullen ongetwijfeld ook het hart van DOT veroveren!
 
Dutch Cassidy:
In de keuken van muzikale topchefs als John Hiatt, Jason Isbell, Warren Zevon en Loudon Wainwright III componeert de Nederlandse singer-songwriter Dutch Cassidy zijn eigen krokant gefrituurde muzikale maaltijden. Dampend geserveerd aan een naar country en rock ’n roll hunkerend publiek. Dutch Cassidy verkende de afgelopen 25 jaar verschillende stijlen, zoals metal, hiphop, gitaarrock en de Hollandse smartlap, maar hij verloor zijn hart voorgoed aan de country. Binnen dat genre schrijft hij hartverscheurende songs waarvan hij er in 2015 vier op de EP ‘Albumette’ zette.In augustus 2016 ontving Dutch Cassidy de ArtistSignal Top Artist Award en momenteel werkt de singer-songwriter aan een nieuw album. Zet je daarop weer schrap voor een smeuïge mix van gepeperde country en gekruide rock ’n roll.
 
De middag start om 14:00. Vlak daarna start de eerste act, dus wees op tijd! Entree is helemaal gratis.
mei
13
za
GSC presenteert: Mary Hills, Kate Vowles, Martin B. Kaufmann @ Café Singelier
mei 13 @ 20:30 – 23:00

Elke tweede zaterdag van de maand mogen we 3 mooie acts neerzetten in het altijd gezellige Cafe Singelier. Lekkere drankjes en fijne muziek, wat wil je nog meer?
 
13 mei presenteren we Mary Hills, Kate Vowles, en Martin B. Kaufmann!
 
Mary Hills:
‘Recht zo die gaat’ dat is het motto van Mary Hills! Een band die recht op z’n doel af gaat en daarbij geen blad voor de mond neemt. De muziek valt het best te plaatsen onder het kopje singer-songwriter met een mix van blues, pop en rock nummers. Hiermee schetsen ze het leven van alle dag. Inspiratie haalt Mary Hills uit nummers van Beth Hart, Brandi Carlile en Sheryl Crow. Uniek is dat ze zowel in een intieme als voltallige setting spelen. De trombone en trompet halen ze zo uit de kast. Nieuwsgierig? Kom kijken in Cafe Singelier!
 
Kate Vowles:
Ooit begon Kate met haar moeders gitaar, waar ze met behulp van boeken en internet op leerde spelen. Vele jaren en gitaren later heeft ze haar muziek gedeeld met mensen van drie continenten en heeft ze twee albums met volledig eigen werk uitgebracht. Van grote invloed op haar muziek was het feit dat ze opgroeide met de Amerikaanse folk en bluegrass scene binnen handbereik. Liedjesschrijven is altijd een uitlaatklep geweest, en Kate wordt er blij van om haar muziek met mensen te delen.
 
Martin B. Kaufmann:
Martin B. Kaufmann is een zanger/gitarist/songwriter woonachtig in Utrecht. Zijn muzikale voorkeur verraadt een veelheid aan invloeden van Woody Guthrie, Bob Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash
tot Duke Ellington en nog vele, vele anderen. Zowel de covers als zijn eigen songs vertolkt hij met veel passie en overgave. Met zijn zang en zijn gitaarspel weet hij bij het publiek steeds een gevoelige snaar te raken.
 
LET OP: De avond begint om 20.30, dus een half uurtje eerder dan je gewend bent van ons. Wees op tijd, want vlak daarna zal Martin beginnen met zijn set. Entree is gratis!
mei
28
zo
DOT Live: Singer Songwriter Sunday @ DOT
mei 28 @ 15:00 – 18:00

Elke laatste zondagmiddag van de maand programmeren DOT en de Groninger Songwriter Circle drie akoestische acts. Fijne muziek op een prachtlocatie, wat wil je nog meer voor je zondagmiddag?
 
Zondag 28 Mei presenteren we Kira, JT Ackerman en Wandering Fire!
 
Kira:
Kira is een altijd vrolijke, enthousiaste en dromerige muzikante bekend van onder andere de Beste Singer/Songwriter van Nederland. Kira weet haar publiek keer op keer in te pakken met haar mooie luisterliedjes, sprankelende persoonlijkheid en grappige, soms ontroerende verhalen. Haar cover van rapper Keizer ging begin dit jaar viral, we hebben haar al zien stralen op CircleSonic, en nu toert ze samen met JT door de VS. Eind mei is ze weer terug, en zal ze ongetwijfeld ook DOT veroveren!
 
JT Ackerman:
JT is de frontman van August is Ours, een alternatieve folkband uit Noord-Carolina, beïnvloed door The Black Keys, Mumford & Sons, en The Avett Brothers. Hun online fanbase is snelgroeiend, en hun muziek wordt ondertussen ook opgepakt door de Amerikaanse MTV. Na het succesvol uitbrengen van hun debuutalbum ‘Heart in the Stars’, toerde JT Ackerman vorig jaar al als solo artiest door Europa met Kira en James Walker. Op dit moment toert hij samen met Kira door de VS, maar daarna komt hij weer naar Europa en kunnen we 28 mei weer van zijn muziek genieten!
 
Wandering Fire:
4 mannen met 3 gitaren brengen eigen nummers en meerstemmig gezongen teksten over liefde, het leven en dingen die voorbijgaan. Akoestisch in je huiskamer of op de planken, het kan allebei. De band begon in 2010 als een 5 koppige rock-formatie, onder de naam MondoGreen. Na het vertrek van een van de gitaristen gingen ze terug naar de basis van hun muziek: persoonlijke nummers die aan de keukentafel tot stand komen met een akoestische gitaar, flarden tekst en de eerste contouren van een zanglijn. Van daaruit wordt het liedje in oefensessies verder uitgewerkt, soms groot met percussie en meer stemmen, soms juist zo klein als het aan de keukentafel begon. Het geluid van Wandering Fire staat in de traditie van bands als Crosby, Stills, Nash & Young, Crowded House, Fleet Foxes.
 
De middag begint om 15:00 uur. Met mooi weer zijn we lekker buiten te vinden. Entree is helemaal gratis!
jun
10
za
GSC presenteert: Annette Vogel, Sam Broer, Yentl-Maxime @ Café Singelier
jun 10 @ 20:30 – 23:30

Elke tweede zaterdag van de maand mogen we drie mooie acts neerzetten in het altijd gezellige Cafe Singelier! Lekkere drankjes en fijne muziek, wat wil je nog meer?

 
Zaterdag 10 juni presenteren we Annette Vogel, Sam Broer en Yentl-Maxime!
 
– Annette Vogel
Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar, leerde zichzelf een aantal akkoorden aan en zong na drie weken het lied “House of the Rising Sun” onder het Rijksmuseum. Dit was het begin van haar muzikale carrière. Annette is een songwriter die opvalt door haar eigenzinnige stijl. Haar muziek is beinvloed door de folk van Sandy Denny (Fairport Convention), de akkoordprogressies van Greedence Clearwater Revival en de funky style van David Byrne (Talking Heads). Klinkt als Suzanne Vega, Joni Mitchel, Melanie. Samen met Mario Kaspers op bas vormt zij een duo. Mario komt oorspronkelijk uit de hardrock maar speelt zijn partijen virtuoos passend in de songs. Jazzy, funky. Tal van doorleefde onderwerpen komen aan bod in de teksten. Zij hebben net hun CD uitgebracht. Op deze CD staan 16 nummers live opgenomen in one track @Studio 66 by H. Meijer.
Annette studeerde saxofoon (jazz) en Schoolmuziek aan het Conservatorium in Groningen.
 
– Sam Broer
“De eerste act van de avond was singer/songwriter Sam Broer die opviel door haar mooie liedjes en originele stemgeluid. Het was geweldig om te horen hoeveel eigenheid en passie deze jongedame van slechts zeventien jaar in haar zang legde.” staat op de website van POPgroningen, na de voorronde van de Talent Award. Sam is net klaar met de middelbare school, waardoor ze nu genoeg tijd heeft om zich op haar muziek te richten. Het afgelopen jaar heeft ze opgetreden bij het Pakhuis en meegedaan aan de POPgroningen Talent Award, beiden nog via Kunstbende, waarvan ze in 2016 de provinciale ronde won, waardoor ze in de finale in Tivoli Vredenburg optrad namens Groningen. Ook heeft ze bij het Poëziepaleis opgetreden, waardoor ze terugkwam bij wat voor haar de basis was voor het liedjes schrijven: het dichten en het schrijven. Alhoewel ze nooit echt veel gitaarles heeft gehad weet ze volwaardige liedjes neer te zetten over eenzaamheid, de liefde, mensen en andere zaken die het leven betreffen.
 
– Yentl-Maxime
Yentl-Maxime is een singer-songwriter uit Groningen. Ze is begonnen met covers in 2009 en sinds 2015 schrijft ze haar eigen liedjes. Haar muziek kan het beste omschreven worden als rustige luisterliedjes. Ze haalt haar inspiratie uit de pop en country muziek en probeert dit terug te laten komen in haar eigen liedjes.
 
Dat wordt weer een heerlijke avond! We starten om 20.30 uur. Kort daarna begint Yentl-Maxime met haar set. De toegang is helemaal gratis. Tot dan!