CircleSonic 2017

Derde editie CircleSonic groot succes!

poster-circlesonic-2017

Op zaterdag 14 januari organiseerde de Groninger Songwriter Circle (GSC) CircleSonic 2017! In het prachtige Huize Maas boden zij het podium aan  vier noordelijke singer-songwriters die de GSC een warm hart toedraagt. En het vele publiek met hen! Het gratis event trok ruim 400 bezoekers en kende bovenal een topsfeer.

De avond begon met een woord van de nachtburgemeester van Groningen, Oelinda de Vries. Ze vertelde dat ze heel blij is met een netwerk als de GSC, dat de stad dat nodig heeft. Daarna begon het eerste optreden van de avond, van Lesley Baker. Deze man is nog niet zo lang als solo artiest bezig, maar hij kreeg de al behoorlijk volle zaal stil met zijn prachtige nummers.

Vervolgens was het de beurt aan Robin IJzerman, die de GSC al heel wat jaren kent. Met haar krachtige nummers en leuke verhalen had ze de toen helemaal volle zaal (zie foto) met bezoekers op haar hand.

Daarna maakten veel mensen voor de eerste keer kennis met de Drentse Timo de Jong. Zijn liedjes, afgewisseld met zijn droge humor, maakten hem voor veel mensen favoriet van deze avond. Hou deze man in de gaten! Hij komt uit Meppel.

Tot slot kwam Oelinda nog een keer aan het woord, om nogmaals te bekrachtigen hoe goed het is dat het GSC netwerk bestaat, en dat de organisatie heel trots mogen zijn op zo’n fantastische avond. De afsluiter van de avond was Kira, die al heel wat optredens mocht geven in de afgelopen week. De organisatie was dan ook blij dat ze met haar vrolijke verschijning en prachtige nummers haar Eurosonic Noorderslag avontuur bij op CircleSonic af ging sluiten. Maar niet zonder selfie met het publiek, natuurlijk! (check haar Instagram voor de foto zoals zij ‘m heeft gemaakt).

De GSC kijkt terug op een prachtige derde editie van CircleSonic, en wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. In het bijzonder bedankt de GSC de acts, de mannen van het licht, geluid en natuurlijk het aandachtige publiek dat zo massaal aanwezig was tijdens CircleSonic 2017.

 

Robin IJzerman tijdens CircleSonic 2017 in Huize Maas

** klik hier voor alle foto’s op onze Facebook pagina **