De GSC zoekt een nieuw bestuur!

Vanaf 2018 zoekt de Stichting Groninger Songwriter Circle (GSC) een nieuw bestuur! De GSC bestaat vanaf 2012 en heeft als organisatie een prachtige netwerk opgebouwd. Met zo’n 100 actieve singer-songwriters en vier vaste locaties is de GSC een mooie stichting die alleen maar kan gaan groeien. Er zijn maandelijkse evenementen die georganiseerd worden en er zijn jaarlijkse terugkerende evenementen. In Groningen, maar wellicht ook verder in Drenthe en Friesland. Daarom is de stichting op zoek naar een nieuw bestuur die vanaf 2018 het stokje kan overnemen van het huidige bestuur. Het huidige bestuur zal uiteraard het nieuwe bestuur inwerken zodat er een soepele overgang is in de taken.

Wat zoeken we?

Voorzitter:

De voorzitter is het eerste aanspreekpunt van de stichting. In de huidige rolverdeling is de voorzitter ook degene die de verschillende singer-songwriters inplant voor de verschillende locaties. De voorzitter is iemand die makkelijk contacten legt en zich makkelijk weet te mengen in nieuwe netwerken. Samen met de secretaris zorgt de voorzitter voor het jaarverslag.

Penningmeester:

De penningmeester houdt de boekhouding en administratie van de stichting piekfijn in orde. De penningmeester stuurt facturen naar de verschillende locaties waar evenementen hebben plaatsgevonden en betaalt de gages aan de artiesten uit. De penningmeester is ook verantwoordelijk voor het financiële jaarverslag.

Secretaris:

In de huidige rolverdeling zorgt de secretaris voor een goede communicatie naar buiten toe. De secretaris schrijft de teksten voor de evenementen en persberichten. De secretaris is samen met de voorzitter verantwoordelijk voor het jaarverslag.

Interesse? Neem contact met ons op door je motivatie te sturen naar mail@gsc050.nl. Reageren kan tot uiterlijk 1 september 2017. We zullen daarna met serieuze kandidaten in gesprek gaan. Heb je eerst nog vragen? Mail ons dan ook. Je mag als individu reageren, of als mogelijk compleet potentieel bestuur of organisatie.