Vaste locaties & samenwerkingen GSC

De Groninger Songwriter Circle (GSC) is te vinden op één van onze vaste locaties. Op die locaties zetten we gemiddeld twee of drie singer-songwriters neer, al dan niet met band. Voor een mooie avond met goede muziek.

De vaste locaties zijn op dit moment:

Café Singelier (Coendersweg 44, Groningen):
– Elke tweede zaterdag van de maand spelen in dit toffe speciaalbier café, twee of drie singer-songwriters, al dan niet met een kleine bezetting, elk een set van een half uur. Aanvang 20.30 uur, gratis entree;

DOT (Vrydemalaan 2, Groningen):
– Elke laatste zondag van de maand zetten we op deze prachtige locatie drie akoestische acts neer, die elk een half uur spelen. Voor een heerlijk relaxte zondagmiddag! Aanvang 15.00 uur, en gratis entree.

Dorpshuis Zijlvesterhoek (Achterweg 1, Onderdendam)
– Eens in de vier maanden organiseren we hier een singer-songwriteravond met drie acts. Onderdendam staat bekend als een warm dorp met een aandachtig publiek. Aanvang 20.00 uur, gratis entree.

Daarnaast werken we graag samen met andere organisaties, door bijvoorbeeld een singer-songwriterpodium te vullen, te bemiddelen voor een bepaalde act, en wat niet meer. We werken onder andere samen met Museum De Buitenplaats, Let’s Gro, De Nacht van Kunst & Wetenschap, gemeente Groningen, provincie Groningen, Festival De Opening, en meer. We zijn altijd open voor nieuwe samenwerkingen, eenmalig of voor langere periodes. Neem vooral contact met ons op!

Voor de reguliere evenementen geldt dat je je altijd kunt opgeven. Er is altijd wel een plek voor je te vinden op vrij korte termijn. Je hoeft niet een ‘echte’ Groninger te zijn om te komen spelen. Mail ons naar mail@gsc050.nl met daarbij een link naar je muziek, en een biografie. Geef ook aan waar je eventuele voorkeur naar toe zou gaan qua locatie.