Vaste locaties & samenwerkingen GSC

De Groninger Songwriter Circle (GSC) is te vinden op één van onze vaste locaties. Op die locaties zetten we gemiddeld twee of drie singer-songwriters neer, al dan niet met band. Voor een mooie avond met goede muziek.

De vaste locaties zijn op dit moment:

Café Singelier (Coendersweg 44, Groningen):
– Elke tweede zaterdag van de maand spelen in dit toffe speciaalbier café, twee of drie singer-songwriters, al dan niet met een kleine bezetting, elk een set van een half uur. Aanvang 20.30 uur, gratis entree;

DOT (Vrydemalaan 2, Groningen):
– Elke laatste zondag van de maand zetten we op deze prachtige locatie drie akoestische acts neer, die elk een half uur spelen. Voor een heerlijk relaxte zondagmiddag! Aanvang 15.00 uur, en gratis entree.

Dorpshuis Zijlvesterhoek (Achterweg 1, Onderdendam)
– Eens in de vier maanden organiseren we hier een singer-songwriteravond met drie acts. Onderdendam staat bekend als een warm dorp met een aandachtig publiek. Aanvang 20.00 uur, gratis entree.

Daarnaast werken we graag samen met andere organisaties, door bijvoorbeeld een singer-songwriterpodium te vullen, te bemiddelen voor een bepaalde act, en wat niet meer. We werken onder andere samen met Museum De Buitenplaats, Let’s Gro, De Nacht van Kunst & Wetenschap, gemeente Groningen, provincie Groningen, Festival De Opening, en meer.

In de zomer van 2017 is gezocht naar een vervangend bestuur om vanaf 2018 het stokje over te nemen van het huidige bestuur. Dat is helaas niet gelukt. Daarom is in december 2017 het laatste reguliere evenement geweest. Op zaterdag 13 januari volgt het eindfeest.